Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badanie i ocena jakości produktów spożywczych

Tytuł pełny:
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / pod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.]
Autorzy:
Cichoń, Zofia
Współtwórcy:
Kędzior, Władysław. Redaktor
Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca:
Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego
Wydanie:
Wyd. 2 popr. i uzup
Rok wydania:
2012
Opis fizyczny:
273 s. : il. ; 24 cm
ISBN:
9788372525819
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz
Podręcznik przeznaczony dla studentów kierunku towaroznawstwa
Temat:
Żywność - analiza - podręczniki laboratoryjne.
Żywność - badania - podręczniki laboratoryjne.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01556cam#a2200337#i#4500
001 0192403938326
003 KAT U, KAT 001
005 20220203204618.3
008 121016s2012####pl#a###f#f###|000#0#pol#c
020 %a 9788372525819
035 %a xx002633321
035 %a (NUKAT)vtls002633321
040 %a KR 7/TS %c KR 7/TS %d KR 7/EG %d KR 7/HTs %d GL 001/ML
245 0 0 %a Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / %c pod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.].
250 %a Wyd. 2 popr. i uzup.
260 # %a Kraków : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, %c 2012.
300 %a 273 s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. przy rozdz.
521 8 %a Podręcznik przeznaczony dla studentów kierunku towaroznawstwa.
650 # %a Żywność %x analiza %v podręczniki laboratoryjne.
650 # %a Żywność %x badania %v podręczniki laboratoryjne.
700 1 # %a Kędzior, Władysław. %e Redaktor
700 1 # %a Cichoń, Zofia.
710 2 # %a Uniwersytet Ekonomiczny (Kraków). %b Wydawnictwo. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192403938326 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7252-581-9
982 %a 66 %c BADANIE I %d KĘDZIOR, W. %z Przemysł chemiczny. Technologia chemiczna

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
BADANIE I
KĘDZIOR, W.
Nr inwentarza:
G 201137
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz