Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Preferencje konsumentów w kształtowaniu atrybutów produktu żywnościowego

Tytuł pełny:
Preferencje konsumentów w kształtowaniu atrybutów produktu żywnościowego / Mariola Grzybowska-Brzezińska
Autorzy:
Grzybowska-Brzezińska, Mariola
Współtwórcy:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca:
Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego
Rok wydania:
cop. 2013
Opis fizyczny:
306 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm
ISBN:
9788372998415
Uwagi:
Zawiera aneks
Bibliogr. s. 235-250
Temat:
Preferencje konsumenta.
Żywność - analiza sensoryczna.
Żywność - etykietowanie.
Żywność - komercjalizacja.
Żywność - ocena.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01748cam#a2200349#i#4500
001 0192504149817
003 KAT U, KAT 001
005 20220413202406.4
008 131213s2013####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788372998415
035 %a xx002986439
035 %a (NUKAT)vtls002986439
040 %a WR U/mbo %c WR U/mbo %d WR U/hb %d WR U/mbos %d SIEDL 001/AD
100 1 %a Grzybowska-Brzezińska, Mariola.
245 1 0 %a Preferencje konsumentów w kształtowaniu atrybutów produktu żywnościowego / %c Mariola Grzybowska-Brzezińska.
260 # %a Olsztyn : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, %c cop. 2013.
300 %a 306 s. : %b il. (w tym kolor.) ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500 %a Zawiera aneks.
504 %a Bibliogr. s. 235-250.
650 # %a Preferencje konsumenta.
650 # %a Żywność %x analiza sensoryczna.
650 # %a Żywność %x etykietowanie.
650 # %a Żywność %x komercjalizacja.
650 # %a Żywność %x ocena.
710 2 # %a Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). %b Wydawnictwo. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192504149817 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7299-841-5
982 %a 365/366 %c GRZYBOWSKA, M. %d PREFERENCJE %z Konsumeryzm. Konsumenci. Potrzeby mieszkaniowe i ich zaspokajanie

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura:
365/366
GRZYBOWSKA, M.
PREFERENCJE
Nr inwentarza:
BG 429713
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz