Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technologia gastronomiczna

Tytuł pełny:
Technologia gastronomiczna / pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubina ; [autorzy Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Jadwiga Hamułka, Danuta Jaworska, Katarzyna Kajak-Siemaszko, Danuta Kołożyn-Krajewska, Iwona Kowalczuk, Wiesław Przybylski, Elżbieta Rosiak, Jarosława Rutkowska, Marzena Tomaszewska, Joanna Trafiałek, Ingrid Wachowicz, Agata Wawrzyniak, Celina Wieczorek, Dominik Kmiecik, Józef Korczak, Agnieszka Latoch, Dariusz M. Stasiak, Renata Korzeniowska-Ginter, Wojciech Kolanowski]
Autorzy:
Czarniecka-Skubina, Ewa
Grzesińska, Wiesława
Hamułka, Jadwiga
Jaworska, Danuta (technologia żywności)
Kajak-Siemaszko, Katarzyna
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )
Kowalczuk, Iwona
Przybylski, Wiesław
Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia)
Rutkowska, Jarosława
Tomaszewska, Marzena (technologia żywności)
Trafiałek, Elżbieta (1951- )
Wachowicz, Ingrid
Wawrzyniak, Agata
Wieczorek, Celina
Kmiecik, Dominik
Korczak, Józef (1951- )
Latoch, Agnieszka
Stasiak, Dariusz (1965- )
Korzeniowska-Ginter, Renata
Kolanowski, Wojciech
Współtwórcy:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW
Rok wydania:
2016
Opis fizyczny:
714 s. : il. ; 25 cm
ISBN:
9788375836653
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz
Podręcznik dla studentów kierunków związanych z gastronomią i hotelarstwem, technologią żywności i żywieniem człowieka, żywieniem człowieka i oceną żywności oraz dietetyką, także dla pracowników zakładów gastronomicznych
Temat:
Gastronomia - podręczniki akademickie.
Żywienie - podręczniki akademickie.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02929cam#a2200553#i#4500
001 0192705272149
003 KAT U, KAT 001
005 20180214064719.0
008 160411s2016####pl#a###f#f###|000#0#pol#c
020 %a 9788375836653
035 %a xx003671681
035 %a (NUKAT)vtls003671681
040 %a WA 162/ECZ %c WA 162/ECZ %d WA 162/EG %d KR U/sids
100 1 %a Czarniecka-Skubina, Ewa.
245 1 0 %a Technologia gastronomiczna / %c pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubina ; [autorzy Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Jadwiga Hamułka, Danuta Jaworska, Katarzyna Kajak-Siemaszko, Danuta Kołożyn-Krajewska, Iwona Kowalczuk, Wiesław Przybylski, Elżbieta Rosiak, Jarosława Rutkowska, Marzena Tomaszewska, Joanna Trafiałek, Ingrid Wachowicz, Agata Wawrzyniak, Celina Wieczorek, Dominik Kmiecik, Józef Korczak, Agnieszka Latoch, Dariusz M. Stasiak, Renata Korzeniowska-Ginter, Wojciech Kolanowski].
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2016.
300 %a 714 s. : %b il. ; %c 25 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. przy rozdz.
521 8 %a Podręcznik dla studentów kierunków związanych z gastronomią i hotelarstwem, technologią żywności i żywieniem człowieka, żywieniem człowieka i oceną żywności oraz dietetyką, także dla pracowników zakładów gastronomicznych.
650 # %a Gastronomia %v podręczniki akademickie.
650 # %a Żywienie %v podręczniki akademickie.
700 1 # %a Grzesińska, Wiesława.
700 1 # %a Hamułka, Jadwiga.
700 1 # %a Jaworska, Danuta %c (technologia żywności).
700 1 # %a Kajak-Siemaszko, Katarzyna.
700 1 # %a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- ).
700 1 # %a Kowalczuk, Iwona.
700 1 # %a Przybylski, Wiesław.
700 1 # %a Rosiak, Elżbieta %c (technologia żywienia).
700 1 # %a Rutkowska, Jarosława.
700 1 # %a Tomaszewska, Marzena %c (technologia żywności).
700 1 # %a Trafiałek, Elżbieta %d (1951- ).
700 1 # %a Wachowicz, Ingrid.
700 1 # %a Wawrzyniak, Agata.
700 1 # %a Wieczorek, Celina.
700 1 # %a Kmiecik, Dominik.
700 1 # %a Korczak, Józef %d (1951- ).
700 1 # %a Latoch, Agnieszka.
700 1 # %a Stasiak, Dariusz %d (1965- ).
700 1 # %a Korzeniowska-Ginter, Renata.
700 1 # %a Kolanowski, Wojciech.
710 2 # %a Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). %b Wydawnictwo. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192705272149 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7583-665-3
982 %a 66 %c TECHNOLOGIA %d CZARNIECKA-SK %z Przemysł chemiczny. Technologia chemiczna

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
TECHNOLOGIA
CZARNIECKA-SK
Nr inwentarza:
BG 460376
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz