Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kształtowanie jakości i standaryzacja surowców roślinnych. Cz. 1 i 2

Tytuł pełny:
Kształtowanie jakości i standaryzacja surowców roślinnych. Cz. 1 i 2 / pod red. Aleksandry Badory ; aut. Aleksandra Badora [et al.]
Autorzy:
Badora, Aleksandra (1964- )
Współtwórcy:
Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca:
Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego
Rok wydania:
2012
Opis fizyczny:
271, [1] s., [1] k. tabl. złoż. luzem : il. ; 24 cm
ISBN:
9788372592019
Uwagi:
Bibliogr. s. 258-269
Streszcz. ang
Temat:
Produkty rolne - jakość.
Produkty rolne - kontrola jakości.
Produkty rolne - aspekt ekonomiczny - Polska - 1990-.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01690cam#a2200337#ic4500
001 0192705275108
003 KAT U, KAT 001
005 20200403074842.1
008 121008s2012####pl#a###f#####|000#0#pol#c
020 %a 9788372592019
035 %a xx002622027
035 %a (NUKAT)vtls002622027
040 %a LUBL 58/AS %c LUBL 58/AS %d LUBL 58/AS %d KR 7/DZs %d KR U/sid
041 0 # %a pol %b eng
245 0 0 %a Kształtowanie jakości i standaryzacja surowców roślinnych. %n Cz. 1 i 2 / %c pod red. Aleksandry Badory ; aut. Aleksandra Badora [et al.].
260 # %a Lublin : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, %c 2012.
300 %a 271, [1] s., [1] k. tabl. złoż. luzem : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. s. 258-269.
546 %a Streszcz. ang.
650 # %a Produkty rolne %x jakość.
650 # %a Produkty rolne %x kontrola jakości.
650 # %a Produkty rolne %x aspekt ekonomiczny %z Polska %y 1990-.
700 1 # %a Badora, Aleksandra %d (1964- ).
710 2 # %a Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). %b Wydawnictwo. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192705275108 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7259-201-9
982 %a 338.3/.5 %c KSZTAŁTOWANIE %d BADORA, A. %e CZ. 1 I 2 %z Produkcja i inne działy gospodarki według dziedzin. Ekonomiki szczegółowe. Ceny. Kształtowanie się cen. Koszty. Koszty własne, gospodarcze, społeczne

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura:
338.3/.5
KSZTAŁTOWANIE
BADORA, A. CZ. 1 I 2
Nr inwentarza:
BG 460415
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz