- Tytuł pełny:
- Dzika strona jedzenia : jak wybierać, przechowywać i przygotowywać warzywa i owoce, aby odzyskać ich dawno utracony smak oraz wydobyć wszystkie kryjące się w nich wartości odżywcze / Jo Robinson ; [przekład Zuzanna Kaszkur]
- Wariant tytułu:
- Tyt. oryg.: Eating on the wild side
- Autorzy:
- Robinson, Jo (1947- )
- Współtwórcy:
- Kaszkur, Zuzanna. Tł.
Wydawnictwo Illuminatio, Łukasz Kierus. Wydawca - Wydawca:
- Białystok : Wydawnictwo Vivante
- Wydanie:
- Wyd. 2
- Rok wydania:
- 2016
- Opis fizyczny:
- 360 s., [12] s. tabl. : il. ; 24 cm
- ISBN:
- 9788365442895
- Temat:
- Żywność naturalna.
Owoce - aspekt zdrowotny.
Warzywa - aspekt zdrowotny. - Książka