- Tytuł pełny:
- Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład: Agnieszka Błaszczak]
- Wariant tytułu:
- Tyt. oryg.: Microbial toxins and related contamination in the food industry
- Autorzy:
- Laganà, Pasqualina
Caruso, Gabriella
Barone, Caterina
Caruso, Giorgia
Parisi, Salvatore (1970- )
Melcarne, Lucia
Mazzù, Francesco
Delia, Antonino Santi - Współtwórcy:
- Błaszczak, Agnieszka. Tł.
Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca - Wydawca:
- Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA
- Rok wydania:
- cop. 2017
- Opis fizyczny:
- 113, [1] s. : il. ; 24 cm
- ISBN:
- 9788301194307
- Uwagi:
- Bibliogr. przy rozdz
Książka jest adresowana do chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy - Temat:
- Żywność - mikrobiologia.
Żywność - skażenie.
Toksyny drobnoustrojów. - Książka