Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności

Tytuł pełny:
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład: Agnieszka Błaszczak]
Wariant tytułu:
Tyt. oryg.: Microbial toxins and related contamination in the food industry
Autorzy:
Laganà, Pasqualina
Caruso, Gabriella
Barone, Caterina
Caruso, Giorgia
Parisi, Salvatore (1970- )
Melcarne, Lucia
Mazzù, Francesco
Delia, Antonino Santi
Współtwórcy:
Błaszczak, Agnieszka. Tł.
Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA
Rok wydania:
cop. 2017
Opis fizyczny:
113, [1] s. : il. ; 24 cm
ISBN:
9788301194307
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz
Książka jest adresowana do chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy
Temat:
Żywność - mikrobiologia.
Żywność - skażenie.
Toksyny drobnoustrojów.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02148cam#a2200457#i#4500
001 0192805683075
003 KAT U, KAT 001
005 20230522063603.7
008 170726s2017####pl#a###f#####|000#0#pol#c
020 %a 9788301194307
035 %a xx004077715
035 %a (NUKAT)vtls004077715
040 %a OLSZT 003/DS %c OLSZT 003/DSs %d BYDG 020/AMs %d KR 93/MSs
041 1 # %a pol %h eng
100 1 %a Laganà, Pasqualina.
245 1 0 %a Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / %c Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład: Agnieszka Błaszczak].
246 1 # %i Tyt. oryg.: %a Microbial toxins and related contamination in the food industry
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN SA, %c cop. 2017.
300 %a 113, [1] s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. przy rozdz.
521 8 %a Książka jest adresowana do chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.
650 # %a Żywność %x mikrobiologia.
650 # %a Żywność %x skażenie.
650 # %a Toksyny drobnoustrojów.
700 1 # %a Caruso, Gabriella.
700 1 # %a Barone, Caterina.
700 1 # %a Caruso, Giorgia.
700 1 # %a Parisi, Salvatore %d (1970- ).
700 1 # %a Melcarne, Lucia.
700 1 # %a Mazzù, Francesco.
700 1 # %a Delia, Antonino Santi.
700 1 # %a Błaszczak, Agnieszka. %e Tł.
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %4 pbl
856 4 8 %3 Okładka %u http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx004077715.jpg
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192805683075 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-01-19430-7
982 %a 578/579 %c LAGANÀ, P. %d MIKROBIOLOGIC %z Wirusologia. Mikrobiologia

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 5 - Matematyka. Nauki Przyrodnicze - POZIOM 1
Sygnatura:
578/579
LAGANÀ, P.
MIKROBIOLOGIC
Nr inwentarza:
BG 477213
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz