Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Food microbiology : an introduction

Tytuł pełny:
Food microbiology : an introduction / Karl R. Matthews, Kalmia E. Kniel, and Thomas J. Montville
Autorzy:
Matthews, Karl R
Kniel, Kalmia E
Montville, Thomas J
Współtwórcy:
American Society Microbiology Press. Wydawca
Wydawca:
Washington : ASM Press
Wydanie:
4th ed
Rok wydania:
cop. 2017
Opis fizyczny:
XVIII, 597 s. : il. ; 29 cm
ISBN:
9781555819385
9781555819392
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz. Indeks
Temat:
Żywność - mikrobiologia - podręczniki akademickie.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01456nam#a2200349#i#4500
001 0192805809989
003 KAT U, KAT 001
005 20171219090201.7
008 171214s2017####xxua#####f###|001#0#eng#c
020 %a 9781555819385 %q Hardcover
020 %a 9781555819392 %q eBook
035 %a xx004202684
035 %a (NUKAT)vtls004202684
035 %a (OCoLC)1020436689
040 %a KAT U/DB %c KAT U/DBs %d KAT U/MB
100 1 %a Matthews, Karl R.
245 1 0 %a Food microbiology : %b an introduction / %c Karl R. Matthews, Kalmia E. Kniel, and Thomas J. Montville.
250 %a 4th ed.
260 # %a Washington : %b ASM Press, %c cop. 2017.
300 %a XVIII, 597 s. : %b il. ; %c 29 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 # %a Żywność %x mikrobiologia %v podręczniki akademickie.
700 1 # %a Kniel, Kalmia E.
700 1 # %a Montville, Thomas J.
710 2 # %a American Society Microbiology Press. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192805809989 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-1-55581-938-5 %q Hardcover
920 %a 978-1-55581-939-2 %q eBook
982 %a 578/579 %c MATTHEWS, K. R %d FOOD %z Wirusologia. Mikrobiologia

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 5 - Matematyka. Nauki Przyrodnicze - POZIOM 1
Sygnatura:
578/579
MATTHEWS, K. R
FOOD
Nr inwentarza:
BG 481659
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz