Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Projektowanie organizacyjne w zarządzaniu wiedzą

Tytuł pełny :
Projektowanie organizacyjne w zarządzaniu wiedzą / Sylwia Flaszewska
Autorzy :
Flaszewska, Sylwia
Współtwórcy :
Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania :
© 2017
Opis fizyczny :
199, [1] strona : ilustracje ; 24 cm
ISBN :
9788301190682
Uwagi :
Bibliografia na stronach 177-188
Streszczenie angielskie
Temat :
Zarządzanie wiedzą.
Zarządzanie wiedzą - Polska - 1990-.
Wysoka technologia - Polska - 1990-.
Książka

LDR 01744cam#a2200361#i#4500
001 0192905919064
003 KAT U, KAT 001
005 20180706070419.9
008 180110s2017####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788301190682
035 %a xx004214227
035 %a (NUKAT)vtls004214227
040 %a GD U/AEK %b pol %e rda %c GD U/AEKs %d KR 048/PK %d WA 14/ABs
041 0 # %a pol %b eng
100 1 %a Flaszewska, Sylwia. %e Autor
245 1 0 %a Projektowanie organizacyjne w zarządzaniu wiedzą / %c Sylwia Flaszewska.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c © 2017.
300 %a 199, [1] strona : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia na stronach 177-188.
546 %a Streszczenie angielskie.
650 # %a Zarządzanie wiedzą.
650 # %a Zarządzanie wiedzą %z Polska %y 1990-.
650 # %a Wysoka technologia %z Polska %y 1990-.
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca %4 pbl
856 4 1 %3 Spis treści %u http://www.biblos.pk.edu.pl/ST/2018/02/100000307615/100000307615_Flaszewska_ProjektowanieOrganizacyjne.pdf
856 4 8 %3 Okładka %u http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx004214227.jpg
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192905919064 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-01-19068-2
982 %a 005.94/.96 %c FLASZEWSKA, S. %d PROJEKTOWANIE %z Zarządzanie wiedzą. Doradztwo. Zarządzanie personelem. Zarządzanie zasobami ludzkimi

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 0 - Dział Ogólny - POZIOM 1
Sygnatura :
005.94/.96
FLASZEWSKA, S.
PROJEKTOWANIE
BG 482920
Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 0 - Dział Ogólny - POZIOM 1
Sygnatura :
005.94/.96
FLASZEWSKA, S.
PROJEKTOWANIE
G 217458

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 0 - Dział Ogólny - POZIOM 1
Sygnatura :
005.94/.96
FLASZEWSKA, S.
PROJEKTOWANIE
G 217457

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies