Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Polityczne i społeczne oblicza współczesnej Japonii

Tytuł pełny :
Polityczne i społeczne oblicza współczesnej Japonii / redakcja naukowa Joanna Marszałek-Kawa, Michał Dahl
Współtwórcy :
Marszałek-Kawa, Joanna. Redaktor
Dahl, Michał. Redaktor
Wydawnictwo Adam Marszałek. Wydawca
Wydawca :
Toruń : Wydawnictwo Adam Marszałek
Rok wydania :
2018
Seria :
Biblioteka Azji i Pacyfiku
Zawartość serii :
Biblioteka Azji i Pacyfiku
Opis fizyczny :
218 stron : ilustracje ; 21 cm
ISBN :
9788380198920
Uwagi :
Streszczenia w języku angielskim
Bibliografia przy rozdziałach
Temat :
Japonia - sytuacja społeczna - 1945-.
Japonia - polityka i rządy - 1945-.
Japonia - polityka społeczna - 1945-.
Książka

LDR 01686cam#a2200373#i#4500
001 0192906064569
003 KAT U, KAT 001
005 20180802114655.1
008 180521s2018####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788380198920
035 %a xx004324658
035 %a (NUKAT)vtls004324658
040 %a KAT U/MB %b pol %e rda %c KAT U/MBs %d KAT U/DB %d WR O/KS %d WA 14/PTs
041 0 # %a pol %b eng
245 0 0 %a Polityczne i społeczne oblicza współczesnej Japonii / %c redakcja naukowa Joanna Marszałek-Kawa, Michał Dahl.
260 # %a Toruń : %b Wydawnictwo Adam Marszałek, %c 2018.
300 %a 218 stron : %b ilustracje ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Biblioteka Azji i Pacyfiku
504 %a Bibliografia przy rozdziałach.
546 %a Streszczenia w języku angielskim.
651 # %a Japonia %x sytuacja społeczna %y 1945-.
651 # %a Japonia %x polityka i rządy %y 1945-.
651 # %a Japonia %x polityka społeczna %y 1945-.
700 1 # %a Marszałek-Kawa, Joanna. %e Redaktor
700 1 # %a Dahl, Michał. %e Redaktor
710 2 # %a Wydawnictwo Adam Marszałek. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Biblioteka Azji i Pacyfiku
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192906064569 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-8019-892-0
982 %a 304 %c POLITYCZNE I %d MARSZAŁEK-KAWA %z Polityka społeczna. Ogólne zagadnienia społeczne. Patologia społeczna

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura :
304
POLITYCZNE I
MARSZAŁEK-KAWA
BG 489541

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies