Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Systemy powiązań rynku wewnętrznego Polski z rynkami zagranicznymi : praca habilitacyjna

Tytuł pełny :
Systemy powiązań rynku wewnętrznego Polski z rynkami zagranicznymi : praca habilitacyjna / Tadeusz Mąkosa
Autorzy :
Mąkosa, Tadeusz
Współtwórcy :
Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca :
Wrocław : Wydawnictwo Uczelniane Akademii Ekonomicznej
Wydanie :
Wydanie pierwsze
Rok wydania :
1977
Seria :
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej imienia Oskara Langego we Wrocławiu ; z. 108 (130)
Zawartość serii :
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu 0324-8445 nr 108
Opis fizyczny :
235 stron, [3] karty tablic złożone : ilustracje ; 24 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach 222-230
Streszczenie angielskie i rosyjskie
Temat :
Handel - Polska - 1945-1990 - rozprawy akademickie.
Polska - stosunki gospodarcze z zagranicą - 1945-1990 - rozprawy akademickie.
Książka

LDR 01565nam#a2200325#i#4500
001 0192906185249
003 KAT U, KAT 001
005 20180628081500.0
008 180620s1977####pl#a###f#m###|000#0#pol#c
035 %a xx004351569
035 %a (NUKAT)vtls004351569
040 %a KAT 001/KC %b pol %e rda %c KAT 001/KCs %d KAT 001/KC
041 0 # %a pol %b eng %b rus
100 1 %a Mąkosa, Tadeusz. %e Autor
245 1 0 %a Systemy powiązań rynku wewnętrznego Polski z rynkami zagranicznymi : %b praca habilitacyjna / %c Tadeusz Mąkosa.
250 %a Wydanie pierwsze.
260 # %a Wrocław : %b Wydawnictwo Uczelniane Akademii Ekonomicznej, %c 1977.
300 %a 235 stron, [3] karty tablic złożone : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej imienia Oskara Langego we Wrocławiu ; %v z. 108 (130)
504 %a Bibliografia na stronach 222-230.
546 %a Streszczenie angielskie i rosyjskie.
650 # %a Handel %z Polska %y 1945-1990 %v rozprawy akademickie.
651 # %a Polska %x stosunki gospodarcze z zagranicą %y 1945-1990 %v rozprawy akademickie.
710 2 # %a Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). %b Wydawnictwo. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu %x 0324-8445 %v nr 108
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192906185249 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
CINiBA
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
122186

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies