- Tytuł pełny:
- Organizacyjno-techniczne metody aktywizacji sprzedaży produkcji gastronomicznej / Irena Olesińska
- Autorzy:
- Olesińska, Irena
- Współtwórcy:
- Instytut Handlu Wewnętrznego (Warszawa). Dział Wydawnictw i Upowszechniania. Wydawca
- Wydawca:
- Warszawa : Dział Wydawnictw i Upowszechniania Instytutu Handlu Wewnętrznego
- Rok wydania:
- 1975
- Seria:
- Opracowania i Materiały / Instytut Handlu Wewnętrznego ; 93
- Zawartość serii:
- Opracowania i Materiały - Instytut Handlu Wewnętrznego ; 93
- Opis fizyczny:
- 70 stron ; 24 cm
- Uwagi:
- na okładce: handel wewnętrzny problem węzłowy 09/5/1
Bibliografia na stronie 68-69 - Temat:
- Gastronomia.
Żywność. - Książka