- Tytuł pełny:
- Podstawy planowania sieci gastronomicznej w miastach / Józef Sala
- Autorzy:
- Sala, Józef
- Współtwórcy:
- Instytut Handlu Wewnętrznego i Usług (Warszawa). Zakład Wydawnictw Naukowych. Wydawca
- Wydawca:
- Warszawa : Zakład Wydawnictw Naukowych. Instytut Handlu Wewnętrznego i Usług
- Rok wydania:
- 1981
- Seria:
- Biblioteka Instytutu Handlu Wewnętrznego i Usług ; 209
- Zawartość serii:
- Biblioteka Instytutu Handlu Wewnętrznego i Usług 2300-1313 209
- Opis fizyczny:
- 121 stron : ilustracje ; 23 cm
- Uwagi:
- Na okładce: Rynek Problem Węzłowy 13.2
Bibliografia na stronach 116-118
Streszczenie rosyjskie i angielskie - Temat:
- Aglomeracje miejskie - aspekt społeczny.
Gastronomia - aspekt ekonomiczny.
Gastronomia - zarządzanie. - Książka