Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dzieci i młodzież w społeczeństwie ryzyka : od wyzwań edukacyjnych do działań społecznych

Tytuł pełny :
Dzieci i młodzież w społeczeństwie ryzyka : od wyzwań edukacyjnych do działań społecznych / redakcja naukowa Andrzej Olubiński, Dorota Zaworska-Nikoniuk
Współtwórcy :
Olubiński, Andrzej (1950- ). Redaktor
Zaworska-Nikoniuk, Dorota (1972- ). Redaktor
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca :
Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego
Wydanie :
Dodruk do wydania z 2019 r
Rok wydania :
© copyright 2020
Opis fizyczny :
257 stron : ilustracje ; 24 cm
ISBN :
9788381001854
Uwagi :
Strzeszczenia artykułów w języku angielskim
Bibliografia przy artykułach
Temat :
Rodzice i dzieci - Polska - 1990-.
Wychowanie dzieci - Polska - 1990-.
Pedagogika społeczna - Polska - 1990-.
Młodzież - Polska - 1990-.
Dzieci - Polska - 1990-.
Książka

LDR 01645nam#a2200373#i#4500
001 0193107118238
003 KAT U, KAT 001
005 20200514092957.5
008 200513s2020####pl#a###g#####|000#0#pol#c
020 %a 9788381001854
035 %a xx004859880
035 %a (NUKAT)vtls004859880
040 %a KAT U/30HG %b pol %e rda %c KAT U/30HG %d KAT U/30HGs
041 0 # %a pol %b eng
245 0 0 %a Dzieci i młodzież w społeczeństwie ryzyka : %b od wyzwań edukacyjnych do działań społecznych / %c redakcja naukowa Andrzej Olubiński, Dorota Zaworska-Nikoniuk.
250 %a Dodruk do wydania z 2019 r.
260 # %a Olsztyn : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, %c © copyright 2020.
300 %a 257 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia przy artykułach.
546 %a Strzeszczenia artykułów w języku angielskim.
650 # %a Rodzice i dzieci %z Polska %y 1990-.
650 # %a Wychowanie dzieci %z Polska %y 1990-.
650 # %a Pedagogika społeczna %z Polska %y 1990-.
650 # %a Młodzież %z Polska %y 1990-.
650 # %a Dzieci %z Polska %y 1990-.
700 1 # %a Olubiński, Andrzej %d (1950- ). %e Redaktor
700 1 # %a Zaworska-Nikoniuk, Dorota %d (1972- ). %e Redaktor
710 2 # %a Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). %b Wydawnictwo. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193107118238 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-8100-185-4

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie :
Oddział Biblioteki Uniwersytetu Śląskiego w Cieszynie
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
109102
Położenie :
Oddział Biblioteki Uniwersytetu Śląskiego w Cieszynie
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
109103

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies