Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Prawo rodzinne i opiekuńcze : vademecum

Tytuł pełny:
Prawo rodzinne i opiekuńcze : vademecum / Sławomira Kotas-Turoboyska
Autorzy:
Kotas-Turoboyska, Sławomira
Współtwórcy:
Wolters Kluwer Polska. Wydawca
Wydawca:
Warszawa : Wolters Kluwer
Wydanie:
Stan prawny na 30 września 2022 r
Rok wydania:
2022
Opis fizyczny:
249 stron ; 24 cm
ISBN:
9788382868524
Uwagi:
Bibliografia przy rozdziałach
Temat:
Rodzina - prawo - Polska - 1990-.
Opieka i kuratela - Polska - 1990-.
Książka
propozycja biblioteki
LDR     01296cam#a2200313#i#4500
001     0193308420804
003     KAT U, KAT 001
005     20221201134037.3
008     221110s2022####pl###########|000#0#pol#c
020     %a 9788382868524
035     %a xx005449376
035     %a (NUKAT)vtls005449376
040     %a GD U/MJ %b pol %e rda %c GD U/MJs
100 1   %a Kotas-Turoboyska, Sławomira. %e Autor
245 1 0 %a Prawo rodzinne i opiekuńcze : %b vademecum / %c Sławomira Kotas-Turoboyska.
250     %a Stan prawny na 30 września 2022 r.
260 #   %a Warszawa : %b Wolters Kluwer, %c 2022.
300     %a 249 stron ; %c 24 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504     %a Bibliografia przy rozdziałach.
650   # %a Rodzina %x prawo %z Polska %y 1990-.
650   # %a Opieka i kuratela %z Polska %y 1990-.
710 2 # %a Wolters Kluwer Polska. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193308420804 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a 978-83-8286-852-4
982     %a 347.6 %c KOTAS-TUROBOY %d PRAWO RODZINNE %z Prawo rodzinne. Prawo spadkowe 

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
Biblioteka Prawnicza
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
114621
Nr inwentarza:
BPR 114621
Dostępny
Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 3 - Nauki Społeczne. Ekonomia - POZIOM 2
Sygnatura:
347.6
KOTAS-TUROBOY
PRAWO RODZINNE
Nr inwentarza:
BG 657785
Niedostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
Biblioteka Nauk Społecznych (ul. Grażyńskiego 53)
Lokalizacja:
Czytelnia
Sygnatura:
36837
Nr inwentarza:
BPP 36837
Uwagi dla czytelnika:
CVI/4/ 36837 /138
Wolny dostęp
Położenie:
Biblioteka Prawnicza
Lokalizacja:
Czytelnia
Sygnatura:
114620:V.9fB
Nr inwentarza:
BPR 114620
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz