- Tytuł pełny:
- Wytłoki aronii jako komponent innowacyjnych osłonek jadalnych / Sylwia Sady ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
- Autorzy:
- Sady, Sylwia
Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań) - Współtwórcy:
- Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Wydawnictwo. Wydawca
- Wydawca:
- Poznań : Wydawnictwo UEP
- Rok wydania:
- 2023
- Opis fizyczny:
- 187 stron : ilustracje kolorowe ; 25 cm
- ISBN:
- 9788382111712
9788382111729 - Uwagi:
- Bibliografia na stronach 157-177
Dostępne również w formie elektronicznej
Publikacja dofinansowana ze środków budżetu państwa w ramach programu Ministra Edukacji i Nauki pod nazwą Doskonała Nauka nr projektu DNM/SP/548380/2022
Streszczenie angielskie - Temat:
- Żywność - opakowania - innowacje.
Makuchy - wykorzystanie. - Książka