Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mikrobiologia techniczna i higiena żywności

Tytuł pełny:
Mikrobiologia techniczna i higiena żywności / Ewaryst Elimer, Eugeniusz Gajos
Autorzy:
Elimer, Ewaryst
Gajos, Eugeniusz ( -2015)
Współtwórcy:
Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca:
Wrocław : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego
Wydanie:
Wyd. 3
Rok wydania:
1994
Opis fizyczny:
335 s. : il. ; 24 cm
ISBN:
8370111297
Uwagi:
Bibliogr. s. 331-335
Skrypt przeznaczony dla studentów wyższych szkół ekonomicznych
Temat:
Mikrobiologia przemysłowa.
Żywność - jakość - Polska.
Higiena żywności.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01657cam#a2200397#i#4500
001 0042100121360
003 KAT U, KAT 001
005 20220830210029.2
008 080426s1994####pl#a###f#f###|000#0#pol#c
020 %a 8370111297
035 %a xx001109748
035 %a (NUKAT)vtls001109748
040 %a WA M/HB %c WA M/HB %d WA M/IW
100 1 %a Elimer, Ewaryst.
245 1 0 %a Mikrobiologia techniczna i higiena żywności / %c Ewaryst Elimer, Eugeniusz Gajos.
250 %a Wyd. 3.
260 # %a Wrocław : %b Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego, %c 1994.
300 %a 335 s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. s. 331-335.
521 8 %a Skrypt przeznaczony dla studentów wyższych szkół ekonomicznych.
650 # %a Mikrobiologia przemysłowa.
650 # %a Żywność %x jakość %z Polska.
650 # %a Higiena żywności.
700 1 # %a Gajos, Eugeniusz %d ( -2015).
710 2 # %a Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). %b Wydawnictwo. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0042100121360 %9 LinkOPAC
920 %a 83-7011-129-7
982 %a 66 %c ELIMER, E. %d MIKROBIOLOGIA %z Przemysł chemiczny. Technologia chemiczna

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
66
ELIMER, E.
MIKROBIOLOGIA
Nr inwentarza:
G 158177
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz