Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

From Plate to Experience in Context of Sustainability: Experiential Marketing in Hospitality Industry - Based on Spanish Restaurant

Tytuł:
From Plate to Experience in Context of Sustainability: Experiential Marketing in Hospitality Industry - Based on Spanish Restaurant
Autorzy:
Laura Bacek
Data publikacji:
2023
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Słowa kluczowe:
zrównoważony rozwój
marketing
usługi hotelarskie
usługi gastronomiczne
Język:
angielski
Cytata wydawnicza:
International Service Management in the Context of Sustainable Development
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz