- Tytuł:
- Wykorzystanie technik biologii molekularnej do identyfikacji genetycznie modyfikowanych organizmów (GMO) w produktach spożywczych - czy wiesz co jesz? : [abstrakt]
- Autorzy:
-
Marcin Caputa
Kornela Kukuła
Ewa Sybilska
Gabriela Winiarska
Monika Gabriela Gajecka
Justyna Guzy-Wróbelska
Joanna Morończyk
Barbara Karolina Wójcikowska
Marzena Małgorzata Kurowska - Data publikacji:
- 2017
- Wydawca:
- Wydział Biologii i Ochrony Środowiska. Uniwersytet Śląski
- Słowa kluczowe:
- produkty spożywcze, GMO, biologia molekularna
- Język:
- polski
- Cytata wydawnicza:
- Aktualne problemy ochrony środowiska. Ocena stanu, zagrożenia zasobów i stosowane technologie : [książka abstraktów]
- Dostawca treści:
- Repozytorium Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach
- Książka