Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie technik biologii molekularnej do identyfikacji genetycznie modyfikowanych organizmów (GMO) w produktach spożywczych - czy wiesz co jesz? : [abstrakt]

Tytuł:
Wykorzystanie technik biologii molekularnej do identyfikacji genetycznie modyfikowanych organizmów (GMO) w produktach spożywczych - czy wiesz co jesz? : [abstrakt]
Autorzy:
Marcin Caputa
Kornela Kukuła
Ewa Sybilska
Gabriela Winiarska
Monika Gabriela Gajecka
Justyna Guzy-Wróbelska
Joanna Morończyk
Barbara Karolina Wójcikowska
Marzena Małgorzata Kurowska
Data publikacji:
2017
Wydawca:
Wydział Biologii i Ochrony Środowiska. Uniwersytet Śląski
Słowa kluczowe:
produkty spożywcze, GMO, biologia molekularna
Język:
polski
Cytata wydawnicza:
Aktualne problemy ochrony środowiska. Ocena stanu, zagrożenia zasobów i stosowane technologie : [książka abstraktów]
Dostawca treści:
Repozytorium Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Ocena poprawności oznaczeń produktów spożywczych pod kątem zawartości genetycznie modyfikowanych organizmów (GMO).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz