- Tytuł:
-
Effect of the pectinolytic preparation Pektopol PT on the quality of strawberry juice intended for concentration
Badanie wpływu działania preparatu pektolitycznego Pektopol PT na jakość soku truskawkowego przeznaczonego do zagęszczania - Autorzy:
-
Irzyniec, Z.
Klimczak, J.
Niedzielski, Z. - Data publikacji:
- 1986
- Wydawca:
- Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
- Tematy:
-
cryoconcentration
pectinolytic preparatión
organoleptic changes in juices
strawberry juice - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Źródło:
-
Acta Alimentaria Polonica; 1986, 12, 3-4; 161-175
0137-1495 - Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł