- Tytuł:
-
The Food Processing Sector in the Era of the Sars-Cov-2 Coronavirus Pandemic®
Sektor przetwórstwa spożywczego w dobie pandemii koronawirusa SARS-CoV-2® - Autorzy:
-
Gruchelski, Marek
Gruchelski, Marcin - Data publikacji:
- 2021
- Wydawca:
- Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
- Tematy:
-
food processing
agri-food products
sustainable development
agricultural policy
management
SARS-CoV-2 pandemic
przetwórstwo spożywcze
produkty rolnożywnościowe
rozwój zrównoważony
zarządzanie
pandemia SARS-CoV-2 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Źródło:
-
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego; 2021, 2; 213-218
0867-793X
2719-3691 - Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł