- Tytuł:
-
Estimation of the Nutritional Value of Hay from Selected Individual Farms in the Region of Krakow-Czestochowa Jura. Part I. The Content of Organic Compounds and Nutritional Value
Ocena jakości i wartości pokarmowej siana z wybranych gospodarstw indywidualnych na terenie Jury Krakowsko-Częstochowskiej. Cz. I. Zawartość składników organicznych i wartość pokarmowa - Autorzy:
-
Radkowski, A.
Radkowska, I. - Data publikacji:
- 2011
- Wydawca:
- Towarzystwo Chemii i Inżynierii Ekologicznej
- Tematy:
-
ruń łąkowa
składniki organiczne
wartość pokarmowa
meadow sward
content of organic compounds
nutritional value - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
- Źródło:
-
Ecological Chemistry and Engineering. A; 2011, 18, 11; 1521-1526
1898-6188
2084-4530 - Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł