- Tytuł:
-
Zastosowanie pomiarów osmometrycznych do oceny oddziaływań pomiędzy białkami i polisacharydami w wodnych roztworach
Applying osmometric measurements to assess protein-polysaccharide interactions in water solutions - Autorzy:
-
Liszka-Skoczylas, M.
Ptaszek, A.
Halik, M.
Grzesik, M. - Data publikacji:
- 2013
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
izolaty bialek serwatkowych
izolaty bialek sojowych
guma ksantanowa
inulina
cisnienie osmotyczne
roztwory wodne
bialko
polisacharydy - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2013, 20, 4
1425-6959 - Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł