Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena zawartości chlorku sodu w makrelach wędzonych zakupionych w sieciach handlowych = Assessment of sodium chloride content in smoked mackerels purchased in large retail chains

Tytuł:
Ocena zawartości chlorku sodu w makrelach wędzonych zakupionych w sieciach handlowych = Assessment of sodium chloride content in smoked mackerels purchased in large retail chains
Autorzy:
Kukułowicz, Anita Autor
Współwytwórcy:
Katedra Towaroznawstwa i Zarządzania Jakością (Akademia Morska ; Gdynia)
Data publikacji:
2018
Tematy:
Wędzarnictwo
Sól kamienna
Skład chemiczny substancji
Makrela
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica (dostęp w CINiBA, CNTI oraz Oddziale BUŚ w Cieszynie)
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, wykaz norm na stronie 69.

artykuł z czasopisma ekonomicznego

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma technicznego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz