Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemical composition, selected physicochemical properties and meat sensory characteristics in five types of emu muscles (Dromaius novaehollandiae)

Tytuł:
Chemical composition, selected physicochemical properties and meat sensory characteristics in five types of emu muscles (Dromaius novaehollandiae)
Współwytwórcy:
Karamucki, Tadeusz Autor
Majewska, Danuta (zootechnik) Autor
Pracownia Towaroznawstwa Produktów Spożywczych (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny ; Szczecin)
Zakład Hodowli Ptaków Użytkowych i Ozdobnych (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny ; Szczecin)
Szczerbińska, Danuta Autor
Bucław, Mateusz. Autor
Jakubowska, Margareta Autor
Tematy:
Jakość żywności
Emu (ptak)
Mięso drobiowe
Skład chemiczny substancji
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica (dostęp w CINiBA, CNTI oraz Oddziale BUŚ w Cieszynie)
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 205-208.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz