- Tytuł:
- Chemical composition, selected physicochemical properties and meat sensory characteristics in five types of emu muscles (Dromaius novaehollandiae)
- Współwytwórcy:
-
Karamucki, Tadeusz Autor
Majewska, Danuta (zootechnik) Autor
Pracownia Towaroznawstwa Produktów Spożywczych (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny ; Szczecin)
Zakład Hodowli Ptaków Użytkowych i Ozdobnych (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny ; Szczecin)
Szczerbińska, Danuta Autor
Bucław, Mateusz. Autor
Jakubowska, Margareta Autor - Tematy:
-
Jakość żywności
Emu (ptak)
Mięso drobiowe
Skład chemiczny substancji - Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica (dostęp w CINiBA, CNTI oraz Oddziale BUŚ w Cieszynie)
- Artykuł