Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of ZnO, TiO2, Al2O3 and ZrO2 nanoparticles on wheat callus cells

Tytuł:
Effect of ZnO, TiO2, Al2O3 and ZrO2 nanoparticles on wheat callus cells
Współwytwórcy:
Czyżowska, Agnieszka (biochemia). Autor
Barbasz, Anna. Autor
Katedra Biochemii i Biofizyki (Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej ; Kraków)
Data publikacji:
2019
Tematy:
Tlenek cynku
Pszenica
Tlenek glinu
Tlenek cyrkonu (IV)
Tlenek tytanu (IV)
Nanomateriały
Kalus (tkanka roślinna)
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica (dostęp w CINiBA, CNTI oraz Oddziale BUŚ w Cieszynie)
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma biologicznego

raport z badań

artykuł z czasopisma chemicznego

Bibliografia, netografia na stronach 369-370.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz