- Tytuł:
- Influence of high pressure or autoclaving-cooling cycles and pullulanase treatment on buckwheat starch properties and resistant starch formation
- Współwytwórcy:
-
Le Thanh-Blicharz, Joanna Autor
Błaszczak, Wioletta Autor
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności (Polska Akademia Nauk)
Lewandowicz, Jacek Autor
Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości (Uniwersytet Ekonomiczny Poznań)
Penkacik, Kamila Autor
Zakład Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych w Poznaniu (Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego)
Górecki, Adrian R. Autor - Data publikacji:
- 2018
- Tematy:
-
Polska
Kasza gryczana
Enzymy
Ciśnienie
Skrobia - Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica (dostęp w CINiBA, CNTI oraz Oddziale BUŚ w Cieszynie)
- Artykuł