Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Phenolic contents and antioxidant activity of extracts of selected fresh and dried herbal materials

Tytuł:
Phenolic contents and antioxidant activity of extracts of selected fresh and dried herbal materials
Współwytwórcy:
Katedra Chemii (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Ścibisz, Iwona Autor
Kozłowska, Mariola (chemik) Autor
Przybył, Jarosław L. Autor
Katedra Roślin Warzywnych i Leczniczych (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Katedra Technologii i Oceny Żywności (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Żbikowska, Anna (technolog żywności) Autor
Ziarno, Małgorzata Autor
Majewska, Ewa (technolog żywności) Autor
Data publikacji:
2021
Tematy:
Fenole
Właściwości antyoksydacyjne
Rośliny lekarskie
Chromatografia cieczowa
Ekstrakcja (chemia)
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne – Bez Utworów Zależnych 4.0
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica (dostęp w CINiBA, CNTI oraz Oddziale BUŚ w Cieszynie)
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia na stronach 277-278.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz