Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mikrobiologia łańcucha żywnościowego : reakcja łańcuchowa polimerazy (PCR) do wykrywania patogenów pokarmowych : ocena wydajności termicznej termocyklerów

Tytuł:
Mikrobiologia łańcucha żywnościowego : reakcja łańcuchowa polimerazy (PCR) do wykrywania patogenów pokarmowych : ocena wydajności termicznej termocyklerów
Współwytwórcy:
Polski Komitet Normalizacyjny Instytucja sprawcza Wydawca
Data publikacji:
copyright 2022
Wydawca:
Warszawa : PKN, copyright 2022
Tematy:
Normalizacja
Żywność
Mikrobiologia
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica (dostęp w CINiBA, CNTI oraz Oddziale BUŚ w Cieszynie)
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Tekst w języku angielskim, tytuł i uwagi na ekranie tytułowym w języku polskim.

Norma wprowadza EN ISO 20836:2021, IDT ; ISO 20836:2021, IDT ; zatwierdzona 22 kwietnia 2022 r.

Tytuł z ekranu tytułowego.

normy

Norma Europejska EN ISO 20836:2021 [...] ma status Polskiej Normy.

Bibliografia na stronie 27.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz