Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ standaryzowanego ekstraktu sojowego (Glycine max) na poziom ekspresji enzymów CYP3A i receptora pregnanu X w modelu in vivo

Tytuł:
Wpływ standaryzowanego ekstraktu sojowego (Glycine max) na poziom ekspresji enzymów CYP3A i receptora pregnanu X w modelu in vivo
Współwytwórcy:
Mrozikiewicz, Przemysław M.
Seremak-Mrozikiewicz, Agnieszka
Grześkowiak, Edmund
Bartkowiak-Wieczorek, Joanna
Kujawski, Radosław
Mikołajczak, Przemysław Łukasz
Bobkiewicz-Kozłowska, Teresa
Bogacz, Anna (farmacja)
Czerny, Bogusław
Karasiewicz, Monika
Data publikacji:
2010
Tematy:
Dietetyka
Enzymy - biochemia
Farmacja
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica (dostęp w CINiBA, CNTI oraz Oddziale BUŚ w Cieszynie)
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz