Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ukryte toksyny : żywność, która truje

Tytuł:
Ukryte toksyny : żywność, która truje
Autorzy:
Adams, Mike. Autor
Współwytwórcy:
Wydawnictwo Esprit. Wydawca
Nowak, Magdalena (tłumacz). Tłumaczenie
Data publikacji:
2017
Wydawca:
Kraków : Wydawnictwo Esprit
Tematy:
Pierwiastki chemiczne
Skład chemiczny substancji
Jakość żywności
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica (dostęp w CINiBA, CNTI oraz Oddziale BUŚ w Cieszynie)
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Tytuł oryginału: The hidden toxins lurking in your food and how you can avoid them for lifelong health.

Tytuł z ekranu tytułowego.

opracowanie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz