Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Calibration models for evaluation of contents acetic acid and dry matter in compound substrates agricultural origin = Modele kalibracyjne do oceny zawartości kwasu octowego i materii suchej w mieszankach substratów pochodzenia rolniczego

Tytuł:
Calibration models for evaluation of contents acetic acid and dry matter in compound substrates agricultural origin = Modele kalibracyjne do oceny zawartości kwasu octowego i materii suchej w mieszankach substratów pochodzenia rolniczego
Współwytwórcy:
Adamski, Mariusz (technika rolnicza). Autor
Wojciechowski, Tomasz (agronomia). Autor
Czechlowski, Mirosław. Autor
Adamczak, Wioleta. Autor
Data publikacji:
2016
Tematy:
Kiszonki
Kwas octowy
Analiza spektralna
Modele
Gnojowica
Metody kalibracyjne (chemia)
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica (dostęp w CINiBA, CNTI oraz Oddziale BUŚ w Cieszynie)
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 10-11.

raport z badań

artykuł z czasopisma technicznego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz