- Tytuł:
- Mikrobiologia łańcucha żywnościowego : przygotowanie próbek do badań, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych. Cz. 4, Specyficzne zasady przygotowania próbek produktów różnorodnych
- Współwytwórcy:
- Polski Komitet Normalizacyjny. Instytucja sprawcza Wydawca
- Data publikacji:
- copyright 2017
- Wydawca:
- Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2017
- Tematy:
-
Mikrobiologia
Żywność - Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica (dostęp w CINiBA, CNTI oraz Oddziale BUŚ w Cieszynie)
- Inne