Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Interlinguale Lakunen in Diskursen : eine empirische Studie anhand von ausgewählten deutschen und polnischen Textbeispielen

Tytuł pełny:
Interlinguale Lakunen in Diskursen : eine empirische Studie anhand von ausgewählten deutschen und polnischen Textbeispielen / Karolina Miłosz-Szewczyk
Autorzy:
Miłosz-Szewczyk, Karolina
Współtwórcy:
Verlag Peter Lang. Wydawca
Wydawca:
Berlin : Peter Lang
Rok wydania:
2022
Seria:
Lubliner Beiträge zur Germanistik und Angewandten Linguistik, 2196-3649 ; 15
Zawartość serii:
Lubliner Beiträge zur Germanistik und Angewandten Linguistik 2196-3649 15
Opis fizyczny:
363 strony ; 22 cm
ISBN:
9783631870747
9783631876220
9783631876237
Uwagi:
Bibliografia na stronach 333-363
Książka
propozycja biblioteki
LDR     01453nam#a2200337#i#4500
001     0193308460105
003     KAT U, KAT 001
005     20230124141557.0
008     220601s2022####gw#####g#####|000#0#ger#c
020     %a 9783631870747 %q Print
020     %a 9783631876220 %q E-PDF
020     %a 9783631876237 %q EPUB
035     %a xx005359493
035     %a (NUKAT)vtls005359493
040     %a LUBL U/EM %b pol %e rda %c LUBL U/EM %d LUBL U/EM
100 1   %a Miłosz-Szewczyk, Karolina. %e Autor
245 1 0 %a Interlinguale Lakunen in Diskursen : %b eine empirische Studie anhand von ausgewählten deutschen und polnischen Textbeispielen / %c Karolina Miłosz-Szewczyk.
260 #   %a Berlin : %b Peter Lang, %c 2022.
300     %a 363 strony ; %c 22 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1   %a Lubliner Beiträge zur Germanistik und Angewandten Linguistik, %x 2196-3649 ; %v 15
504     %a Bibliografia na stronach 333-363.
710 2 # %a Verlag Peter Lang. %e Wydawca %4 pbl
830   0 %a Lubliner Beiträge zur Germanistik und Angewandten Linguistik %x 2196-3649 %v 15
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193308460105 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a 978-3-631-87074-7 %q Print
920     %a 978-3-631-87622-0 %q E-PDF
920     %a 978-3-631-87623-7 %q EPUB 

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
Biblioteka Neofilologiczna w Sosnowcu
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
34113
Nr inwentarza:
BWFS 34113
Niedostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz