Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Biotechnology challenges for the flavor and food industry

Tytuł pełny:
Biotechnology challenges for the flavor and food industry / ed. by Robert C. Lindsay and Brian J. Willis
Współtwórcy:
Willis, Brian J. Redaktor
Lindsay, Robert Clarence (1936- ). Redaktor
Wydawca:
London ; New York : Elsevier Applied Science
Rok wydania:
cop. 1989
Opis fizyczny:
X, 170 s. : il. ; 24 cm
ISBN:
185166405X
Uwagi:
Proceedings of an international symposium organized by Quest International at Williamsburg Lodge in Williamsburg, Virginia, USA, 2-5 October, 1988
Bibliogr. przy ref. Indeks
Temat:
Żywność.
Biotechnologia.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01707cam#a2200385#i#4500
001 0192203140659
003 KAT U, KAT 001
005 20220203044237.0
008 110727s1989####xxka###f#####|001#0#eng#c
020 %a 185166405X
035 %a xx002150709
035 %a (NUKAT)vtls002150709
040 %a KAT U/23BB %c KAT U/23BBmok %d KAT U/23BB
044 %a xxk %a xxu
245 0 0 %a Biotechnology challenges for the flavor and food industry / %c ed. by Robert C. Lindsay and Brian J. Willis.
260 # %a London ; %a New York : %b Elsevier Applied Science, %c cop. 1989.
300 %a X, 170 s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500 %a Proceedings of an international symposium organized by Quest International at Williamsburg Lodge in Williamsburg, Virginia, USA, 2-5 October, 1988.
504 %a Bibliogr. przy ref. Indeks.
650 # %a Żywność.
650 # %a Biotechnologia.
700 1 # %a Willis, Brian J. %e Redaktor
700 1 # %a Lindsay, Robert Clarence %d (1936- ). %e Redaktor
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192203140659 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 1-85166-405-X
982 %a 60 %c BIOTECHNOLOGY %d LINDSAY, R. C. %z Biotechnologia

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
60
BIOTECHNOLOGY
LINDSAY, R. C.
Nr inwentarza:
BWB 3632
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz