- Tytuł pełny:
- Żywność prozdrowotna : składniki i technologia / pod redakcją Janusza Czapskiego i Danuty Góreckiej
- Współtwórcy:
- Górecka, Danuta (technologia żywności). Redaktor
Czapski, Janusz (1946- ). Redaktor
Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo. Wydawca - Wydawca:
- Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego
- Wydanie:
- Wyd. 2
- Rok wydania:
- 2015
- Opis fizyczny:
- 439 s. : il. ; 24 cm
- ISBN:
- 9788371607844
- Uwagi:
- Bibliogr. przy rozdz
Wyd. publ. zostało sfinansowane z funduszu projektu "Nowa żywność bioaktywna o zaprogramowanych właściwościach prozdrowotnych", PO IG 01.01.02-00-061/09 - Temat:
- Żywność funkcjonalna - podręczniki akademickie.
- Książka