Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywność prozdrowotna : składniki i technologia

Tytuł pełny:
Żywność prozdrowotna : składniki i technologia / pod redakcją Janusza Czapskiego i Danuty Góreckiej
Współtwórcy:
Górecka, Danuta (technologia żywności). Redaktor
Czapski, Janusz (1946- ). Redaktor
Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo. Wydawca
Wydawca:
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego
Wydanie:
Wyd. 2
Rok wydania:
2015
Opis fizyczny:
439 s. : il. ; 24 cm
ISBN:
9788371607844
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz
Wyd. publ. zostało sfinansowane z funduszu projektu "Nowa żywność bioaktywna o zaprogramowanych właściwościach prozdrowotnych", PO IG 01.01.02-00-061/09
Temat:
Żywność funkcjonalna - podręczniki akademickie.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01566cam#a2200325#i#4500
001 0192906343424
003 KAT U, KAT 001
005 20220204014832.8
008 150618s2015####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788371607844
035 %a xx003460082
035 %a (NUKAT)vtls003460082
040 %a KR U/GZ %c KR U/GZ %d KR U/GZs %d KR U/42MSs
245 0 0 %a Żywność prozdrowotna : %b składniki i technologia / %c pod redakcją Janusza Czapskiego i Danuty Góreckiej.
250 %a Wyd. 2.
260 # %a Poznań : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, %c 2015.
300 %a 439 s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. przy rozdz.
536 %a Wyd. publ. zostało sfinansowane z funduszu projektu "Nowa żywność bioaktywna o zaprogramowanych właściwościach prozdrowotnych", PO IG 01.01.02-00-061/09.
650 # %a Żywność funkcjonalna %v podręczniki akademickie.
700 1 # %a Górecka, Danuta %c (technologia żywności). %e Redaktor
700 1 # %a Czapski, Janusz %d (1946- ). %e Redaktor
710 2 # %a Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). %b Wydawnictwo. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0192906343424 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7160-784-4
982 %a 64 %c ŻYWNOŚĆ %d GÓRECKA, D. %z Gospodarstwo domowe. Gastronomia. Hotelarstwo

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
CINiBA
Lokalizacja:
Dział 6 - Nauki Stosowane - POZIOM 1
Sygnatura:
64
ŻYWNOŚĆ
GÓRECKA, D.
Nr inwentarza:
BG 498037
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz