Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Miejskość i innowacyjność - próba analizy socjologicznej

Tytuł pełny :
Miejskość i innowacyjność - próba analizy socjologicznej / Krzysztof Bierwiaczonek, Marek S. Szczepański
Autorzy :
Bierwiaczonek, Krzysztof
Szczepański, Marek Stanisław (1956- )
Szukaj w :
Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach Nr 3080 (2013), strony 11-34
Miejskość i duch innowacyjności Strony 11-34
Uwagi :
Zawiera streszczenie angielskie i niemieckie
Dostępny rownież online
Tytuł nagłówkowy
Bibliografia na stronach 32-34
Temat :
Innowacje.
Socjologia miasta - 1990-.
Praca. Artykuł

LDR 01583caa#a2200301#i#4500
001 0193006696072
003 KAT U, KAT 001
005 20190827110639.6
008 190819s2013####pl###########|000#0#pol#c
035 %a xx004683049
035 %a (NUKAT)vtls004683049
040 %a KAT U/MP %b pol %e rda %c KAT U/MP %d KAT U/MPs
041 0 # %a pol %b eng %b ger
100 1 %a Bierwiaczonek, Krzysztof. %e Autor
245 1 0 %a Miejskość i innowacyjność - próba analizy socjologicznej / %c Krzysztof Bierwiaczonek, Marek S. Szczepański.
500 %a Tytuł nagłówkowy.
504 %a Bibliografia na stronach 32-34.
520 8 %a Słowa kluczowe: miejskość, innowacyjność, generator rozwoju, metropolia, megalopolis, lider miejski.
530 %a Dostępny rownież online.
546 %a Zawiera streszczenie angielskie i niemieckie.
650 # %a Innowacje.
650 # %a Socjologia miasta %y 1990-.
700 1 # %a Szczepański, Marek Stanisław %d (1956- ). %e Autor
773 0 # %7 nnas %t Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach %d Katowice : UŚ, 1969- %g Nr 3080 (2013), strony 11-34 %x 0208-6336 %w cc95204002
773 0 # %7 nnam %t Miejskość i duch innowacyjności %d Katowice : Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego, 2013 %k Prace Naukowe Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach, ISSN 0208-6336 ; nr 3080 %g Strony 11-34 %z 9788322622162 %w xx002975453
856 4 1 %u http://hdl.handle.net/20.500.12128/2006
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193006696072 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Słowa kluczowe: miejskość, innowacyjność, generator rozwoju, metropolia, megalopolis, lider miejski.

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies