Інформація

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Назва предмета:

Eryka i Jan Drostowie : mistrzowie szkła ze zbiorów Muzeum Narodowego we Wrocławiu

Повна назва:
Eryka i Jan Drostowie : mistrzowie szkła ze zbiorów Muzeum Narodowego we Wrocławiu / Barbara Banaś
Варіант назви:
Mistrzowie szkła ze zbiorów Muzeum Narodowego we Wrocławiu
Автори:
Banaś, Barbara (1970- )
Співавтори:
Muzeum Narodowe (Wrocław). Wydawca
Видавець:
Wrocław : Muzeum Narodowe we Wrocławiu
Видання:
Dodruk
Дата публікації:
2022
Фізичний опис:
226, [2] strony : ilustracje (w tym kolorowe) ; 27 cm
ISBN:
9788366788022
Зауваження:
Nagroda edytorska: Pióro Fredry 2021
Bibliografia na stronie 217
Streszczenie w języku angielskim
Тема:
Trzewik-Drost, Eryka (1931- ).
Drost, Jan Sylwester (1934- ).
Trzewik-Drost, Eryka (1931- ) - wydawnictwa ilustrowane.
Drost, Jan Sylwester (1934- ) - wydawnictwa ilustrowane.
Muzeum Narodowe (Wrocław) - katalogi.
Szkło artystyczne - kolekcje publiczne - Polska - Wrocław.
Szkło artystyczne - Polska - 1945- - wydawnictwa ilustrowane.
Книга
пропозиція бібліотеки
LDR     02004cam#a2200433#i#4500
001     0193308391642
003     KAT U, KAT 001
005     20221121134239.9
008     220622s2022####pl#a#####c###|000#0dpol#c
020     %a 9788366788022
035     %a xx005370838
035     %a (NUKAT)vtls005370838
040     %a KIEL 010/TC %b pol %e rda %c KIEL 010/TC %d KIEL 010/TC %d KIEL 010/JRs
041 0 # %a pol %b eng
100 1   %a Banaś, Barbara %d (1970- ). %e Autor
245 1 0 %a Eryka i Jan Drostowie : %b mistrzowie szkła ze zbiorów Muzeum Narodowego we Wrocławiu / %c Barbara Banaś.
246 3 0 %a Mistrzowie szkła ze zbiorów Muzeum Narodowego we Wrocławiu
250     %a Dodruk.
260 #   %a Wrocław : %b Muzeum Narodowe we Wrocławiu, %c 2022.
300     %a 226, [2] strony : %b ilustracje (w tym kolorowe) ; %c 27 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
336     %a Obraz %b sti %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500     %a Nagroda edytorska: Pióro Fredry 2021.
504     %a Bibliografia na stronie 217.
546     %a Streszczenie w języku angielskim.
600 1 # %a Trzewik-Drost, Eryka %d (1931- ).
600 1 # %a Drost, Jan Sylwester %d (1934- ).
600 1 # %a Trzewik-Drost, Eryka %d (1931- ) %v wydawnictwa ilustrowane.
600 1 # %a Drost, Jan Sylwester %d (1934- ) %v wydawnictwa ilustrowane.
610 2 # %a Muzeum Narodowe (Wrocław) %v katalogi.
650   # %a Szkło artystyczne %x kolekcje publiczne %z Polska %z Wrocław.
650   # %a Szkło artystyczne %z Polska %y 1945- %v wydawnictwa ilustrowane.
710 2 # %a Muzeum Narodowe (Wrocław). %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ciniba.edu.pl/integro/site/recorddetail/0193308391642 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a 978-83-66788-02-2
982     %a 7.071 %c BANAŚ, B. %d ERYKA I JAN %z Artyści - życie i twórczość - opracowania zbiorowe 

Документи для позики

Розташування:
CINiBA
Розташування:
Dział 7 - Sztuka. Rozrywka. Sport - POZIOM 0
Штрихкод примірника:
7.071
BANAŚ, B.
ERYKA I JAN
Інвентарний номер:
BG 657586
Вільний доступ

Надіслати думку

Ваш відгук дуже важливий для нас і може бути надзвичайно корисним, щоб показати нам, де ми можемо покращити. Ми були б дуже вдячні, якби ви витратили кілька хвилин, щоб заповнити цю коротку форму.

Формуляр